Terug

Rechte trapmatten op een trap met een bocht

  • 16 / 11 / 2022 0
Rechte trapmatten op een trap met een bocht

Rechte trapmatten op een draaitrap? Veelgehoorde vraag en bij Elite trapmatten bieden we u drie mogelijke oplossingen voor een vraag waar uw vaak nee op hoort. In dit artikelen geven we u onze oplossing voor dit probleem.

Rechte trapmatten op een trap met een bocht.

Passen rechte trapmatten op een trap met een bocht is een vraag die wij vaak horen bij Elite trapmatten. Omdat in de draaitrap de treden in de bocht andere afmetingen hebben doordat ze schuin aflopen passen rechte trapmatten niet op een trap met een bocht. Gelukkig heeft elite trapmatten een oplossing voor dit probleem.

Omdat wij onze trapmatten zelf maken hun wij maatwerk trapmatten leveren. Dit wil zeggen we kunnen de trapmatten zelf op maat maken waardoor de rechte trapmatten wel op een trap met een bocht passen. We hebben drie mogelijkheden die we allen zullen uitleggen.

Drie mogelijkheden.

  1. Rechte trapmatten met een hoek eruit.
  2. Rechte trapmatten diagonaal doorsnijden
  3. Solid rechte trapmatten die u zelf op maat kan snijden.

Plaatsen van een maatwerk bestelling.

Op maat gemaakte trapmatten kunnen via onze website besteld worden. U kunt de trapmatten die u wilt selecteren en in de winkelmand staat aan het eind een opmerkingen veld. Hier kunt u aangeven dat u een aantal trapmatten op maat wilt en welke aanpassing er gemaakt moet worden.

opmerkingen veld

Rechte trapmatten met een hoek eruit.

De Elite trapmatten kunnen op maat gemaakt worden door een hoek te eraf te halen. Omdat de Elite trapmat afgewerkt is met een gefestonneerde rand wordt deze op maat gemaakt bij Elite-trapmatten. Als u kiest voor afwerking met een hoek eruit als maatwerk moet u van te voren uw traptreden waar het maatwerk voor nodig is opmeten en aan ons doorgeven. Als u hier klikt of op de foto wordt het stap voor stap uitgelegd.

 

 

 

Rechthoekige trapmatten diagonaal afgesneden

De Elite trapmatten kunnen diagonaal afgesneden worden op maat. Omdat de Elite trapmat afgewerkt is met een gefestonneerde rand wordt deze op maat gemaakt bij Elite-trapmatten. Als u kiest voor diagonaal afgesneden als maatwerk moet u van te voren u traptreden waar het maatwerk voor nodig is opmeten en aan ons doorgeven. Als u hier klikt of op de foto wordt het stap voor stap uitgelegd.

 

 

 

 

Solid trapmatten die u zelf kunt bijsnijden

De Solid trapmatten kunnen zelf bijgesneden worden. In tegenstelling tot de Elite trapmatten heeft de Solid trapmat geen gefestonneerde rand. Dit maakt de trapmat gemakkelijk bewerkbaar. Als u hier klikt of op de foto wordt het stap voor stap uitgelegd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Elite Trapmatten 9,4 / 10 - 1144 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »